Verhuur en beheer: wel de lusten, niet de lasten

Bij verhuur zijn er diverse redenen om te kiezen voor het laten beheren van uw woning, ofwel property management. U verblijft bijvoorbeeld in het buitenland of u belegt in vastgoed maar u wilt niet degene zijn die wordt aangesproken bij technische mankementen of klachten.

Paul F. de Haas & Co heeft veel ervaring met het beheren van onroerend goed in Wassenaar en Den Haag. Alle zaken die komen kijken bij het verhuren van een pand nemen wij u graag uit handen, zoals het innen van de huur, de administratie en onderhoudswerkzaamheden. Vanzelfsprekend werken wij samen met deskundige onderhoudsbedrijven.

Geen omkijken naar uw huurpand

Het innen van de huur, het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging, het laten uitvoeren van onderhoud, het betalen van de rekeningen. Als u het beheer van uw woning overlaat aan Paul F. De Haas & Co, heeft u geen omkijken naar uw verhuurde object. Ook zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week het aanspreekpunt voor u of de huurder van uw object. Zo heeft u wél de lusten van uw onroerend goed, maar niet direct de lasten

Wij beheren uw woning 24/7

Bij het beheer van uw woning nemen wij u alle zorg uit handen:

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week het aanspreekpunt voor uw pand.
  • Wij laten (in overleg met u) het onderhoud uitvoeren door deskundige onderhoudsbedrijven.
  • Wij betalen voor u de rekeningen.
  • Wij maken voor u maandelijks een huurafrekening.
  • Wij innen de huur.
  • Wij indexeren indien nodig jaarlijks voor u de huur.

Wilt u uw woning door ons laten beheren?

Neem contact met ons op →