Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Wilt u starten met de aanhuur van een woning in de omgeving van Wassenaar? Onze makelaars kunnen u zeker helpen om een geschikte huurwoning te vinden. Bij makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. In Wassenaar beschikken wij over uitgebreide kennis van de woningmarkt. Bekijk onze mogelijke diensten online.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

Aanhuur van een woning of appartement

Zoekt u een woning of appartement dat beschikbaar is voor aanhuur? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u graag een woning wilt aanhuren op een specifieke locatie. Met onze hulp vindt u zeker een geschikte huurwoning. Onze makelaars nemen uw wensen op en vergelijken die met het huidige beschikbare aanbod in de regio. Heeft u al een huis gevonden via Funda? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een objectief advies over deze keuze. Naast begeleiding bij de aanhuur van een woning kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van uw woning.

interieur 2 interieur 1

Maak nu een afspraak en bekijk de mogelijkheden in de regio

Start met de aanhuur van een woning met behulp van onze experts. Bekijk de mogelijkheden samen met onze specialisten. Maak nu een afspraak voor informatie over de aanhuur van uw woning! Wilt u meer weten over ons bedrijf of het beschikbare aanbod aan woningen in de regio? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 70 511 92 29 of stuur een e-mail naar info@pauldehaas.nl.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →