Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren makelaar, zit u helemaal goed bij Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. uit Wassenaar. Wij helpen u graag bij allerlei zaken rondom uw woning. Denk aan de waarde van uw woning bepalen, het verkopen van uw woning of natuurlijk het kopen van een woning.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

Uw makelaar voor de aankoop of verkoop van een woning

Wij zijn uw makelaar voor alle zaken rondom uw woning. Door onze ruime ervaring kunnen wij u deskundig advies geven over uw specifieke situatie. Wij bieden onder andere hulp aan met:

Dit is slechts een greep van de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wij kunnen u begeleiden bij zowel de aankoop als de verkoop van uw huis. Dit geldt ook wanneer u een huis wilt huren of verhuren. Bij ons bent u verzekerd van ervaren makelaars die de woningmarkt kennen.

interieur 2 interieur 1

Ontdek de mogelijkheden en schakel ons in

Bent u op zoek naar een makelaar omdat u uw huis wilt verkopen? Of bent u juist op zoek naar een nieuw huis? Door onze kennis van de woningmarkt weten wij u te helpen aan de hand van deskundig advies. Schakel ons makelaarskantoor in, dan gaan we samen met u aan de slag. Kom snel langs!

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →