Woning taxeren in Wassenaar

Er zijn meerdere redenen om een woning te laten taxeren in Wassenaar. Zo vraagt een geldverstrekker vaak om een taxatierapport om te beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden. Het kan ook zijn dat u zelf benieuwd bent wat uw woning of een woning die u op het oog heeft waard is. Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. Uit Wassenaar helpt u graag met de taxatie van de woning.
Een taxatierapport bij het taxeren van uw woning

U heeft onder meer een taxatierapport nodig:

  • Bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek
  • Bij het oversluiten van een bestaande hypotheek
  • Om inzicht te krijgen in de waarde van uw vastgoed
  • Voor de overdracht van onroerende zaken binnen de familie

Laat het taxeren van uw huis in Den Haag of Wassenaar over aan onze specialisten.

Gecertificeerde taxateurs: wij helpen u graag

Wij bieden u de mogelijkheid een woning op maat te laten taxeren. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen een uitgebreid rapport opstellen volgens de strenge richtlijnen van de NWWI en de Taxateursunie. Deze taxatierapporten worden bij iedere financiële instelling of geldverstrekker geaccepteerd. We maken ook niet-gevalideerde taxatierapporten in opdracht van kopers en woningeigenaren. Het ligt er maar net aan wat u nodig hebt. Wij zijn dé partner om uw huis of villa te taxeren.

Schakel ons in voor de waarde van uw woning

Wilt u een woning laten taxeren of wilt u de marktwaarde weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij geven u graag zicht op de actuele verkoopwaarde van uw huis. Wilt u meer weten over onze diensten of ons bedrijf? Stuur dan een e-mail naar info@pauldehaas.nl of bel ons via +31 70 511 92 29.

Waarde van uw koopwoning weten?

Wilt u alleen weten wat de waarde is van uw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij geven u graag zicht op de actuele verkoopwaarde van uw huis.

Neem contact met ons op →