Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Als u uw villa wilt laten taxeren, kunt u terecht bij Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. uit Wassenaar. Een taxatie wordt veelal verricht om te bekijken of een lening wel of niet verstrekt kan worden. Daarnaast wordt een taxatie ook uitgevoerd als u benieuwd bent wat de waarde is van uw villa.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

In welke situaties is het verstandig uw villa te laten taxeren?

Het laten taxeren van uw villa is in verschillende situaties verstandig of noodzakelijk. De taxatie van uw woning is nodig wanneer:

  • U een nieuwe hypotheek wilt aanvragen
  • U een bestaande hypotheek wilt oversluiten
  • U inzicht wilt krijgen in de waarde
  • U een overdracht nodig heeft van onroerende zaken

Laat de taxatie van uw villa over aan onze specialisten om er zeker van te zijn dat dit op professionele wijze gebeurt. Wij hebben al heel wat ervaring met taxeren. Alle taxaties die wij uitvoeren, gebeuren op maat door gecertificeerde taxateurs.

interieur 2 interieur 1

Schakel ons in voor de taxatie

Wilt u graag uw villa laten taxeren of bent u benieuwd naar de marktwaarde? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor. Wij geven u meer informatie over de taxatie en het bijbehorende taxatierapport. Doordat onze taxateurs in het bezit zijn van een certificaat, kunt u de taxatie van uw villa met een gerust hart aan ons overlaten.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →