Aankoopbegeleiding in Wassenaar

Bent u op zoek naar aankoopbegeleiding in de omgeving van Wassenaar? Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. De woningmarkt is grillig en de vraagprijzen van woningen staan niet altijd in verhouding tot de marktwaarde. Daarom is het verstandig om u bij de aankoop van een woning bij te laten staan door een expert van Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. Uit Wassenaar. Als aankoopmakelaar vertegenwoordigen wij uitsluitend uw belangen.

Aankoopbegeleiding en onderhandelen

Als u eenmaal uw droomwoning heeft gevonden, dan breekt een spannende tijd aan van onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. De aankoopmakelaars van Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. kennen de woningmarkt als geen ander en kunnen een objectief advies uitbrengen en aankoopbegeleiding geven over het kopen van een woning. Wij zijn gespecialiseerd in onderhandelen en houden het hoofd altijd koel, ook op momenten dat het spannend wordt.

Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis

U wilt een woning of vastgoed kopen in Nederland of het buitenland, maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat het om een goede investering gaat. Daarom kijken wij bij Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. met aankoopbegeleiding eerst zorgvuldig naar de bouwkundige staat van het huis en bepalen of er een bouwkundige keuring nodig is. Daarna geven wij een objectief oordeel over de waarde van het huis. Als u wilt overgaan tot aankoop, dan bespreken we samen met u hoe we dit gaan aanpakken. Wij onderhandelen met de makelaar van de verkoper en zorgen dat we voor u het beste resultaat bereiken.

Zet een handtekening onder de koopovereenkomst

Als de koop rond is, nemen we samen bij aankoopbegeleiding de koopovereenkomst door, zodat u zeker weet dat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten. De notaris zorgt voor de eigendomsoverdracht, maar voorafgaand bekijken we samen met u zorgvuldig de akte van levering en de nota van afrekening. Met ons makelaarskantoor weet u zeker dat u alle benodigde aankoopbegeleiding ontvangt. Daarnaast schakelt u ons ook in voor verkoopbegeleiding. Wilt u meer weten over onze diensten of ons kantoor? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 70 511 92 29 .

Wilt u een woning kopen?

Wij kunnen u helpen!

Neem contact met ons op →