U wilt een huis kopen in Wassenaar, Den Haag of omgeving

Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. De woningmarkt is grillig en de vraagprijzen van woningen staan niet altijd in verhouding tot de marktwaarde. Daarom is het verstandig om u bij de aankoop van een woning bij te laten staan door een expert. Als aankoopmakelaar vertegenwoordigen wij uitsluitend uw belangen.

Onderhandelen kunnen wij als geen ander

Als u eenmaal uw droomwoning heeft gevonden, dan breekt een spannende tijd aan van onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. De aankoopmakelaars van Paul F. de Haas en Co kennen de woningmarkt inWassenaar en Groot Den Haag als geen ander en kunnen een objectief advies geven over de woning die u wilt kopen.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhandelen en houden het hoofd altijd koel, ook op momenten dat het spannend wordt.

Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis

U heeft een woning gevonden in Nederland of het buitenland die u graag wilt kopen, maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat het om een goede investering gaat. Daarom kijken wij eerst zorgvuldig naar de bouwkundige staat van het huis en bepalen of er een bouwkundige keuring nodig is. Daarna geven wij een objectief oordeel over de waarde van het huis. Als u wilt overgaan tot aankoop, dan bespreken we samen met u hoe we dit gaan aanpakken. Wij onderhandelen met de makelaar van de verkoper en zorgen dat we voor u het beste onderhandelingsresultaat bereiken.

Handtekening onder de koopovereenkomst

Als de koop rond is, nemen we samen de koopovereenkomst door zodat u zeker weet dat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten. De notaris zorgt voor de eigendomsoverdracht maar voorafgaand bekijken we samen met u zorgvuldig de akte van levering en de nota van afrekening. Met Paul F. de Haas & Co als aankoopmakelaar weet u zeker dat aan alle zaken die komen kijken bij de aanschaf van een huis is gedacht en dat u kunt gaan genieten van uw aankoop.

Wilt u een woning kopen?

Wij kunnen u helpen!

Neem contact met ons op →