Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Wilt u een woning kopen in de omgeving van Den Haag of Wassenaar? Ons makelaarskantoor, gevestigd in Wassenaar, biedt u uitgebreide inzage in de woningmarkt. Onze makelaars zijn bekend met de verschillende wijken, soorten woningen en op de hoogte van de huizen die binnenkort beschikbaar komen. Dit maakt ons de ideale partner om voor u een woning te vinden die helemaal aansluit bij uw wensen.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

Hulp bij een woning kopen van een professioneel kantoor

Als u graag een woning wilt kopen, helpt ons makelaarskantoor u hier graag bij. Wij zijn bekend met de omgeving Den Haag en Wassenaar en hebben hierdoor de juiste kennis van de huizen in deze omgeving. Hierdoor kunnen wij altijd een huis vinden dat aansluit op al uw wensen. Daarnaast zijn wij in staat objectief advies te geven over uw eigen selectie woningen. Of het nu gaat om een vrijstaande woning of andere soort woning, wij staan graag voor u klaar om uw droomhuis te vinden. Wij luisteren naar uw wensen en voorwaarden, zodat wij aan de slag kunnen voor u.

interieur 2 interieur 1

Werk samen met onze adviseurs voor het kopen van een huis

Bent u op zoek naar een geschikte woning om te kopen in Den Haag of Wassenaar? Ga aan de slag met onze makelaars en vind de perfecte woning voor u. Den bijvoorbeeld aan een huis met grote tuin om heerlijk van de zomerdagen te genieten. Wilt u graag hulp bij het kopen van een woning? Maak nu een afspraak met Makelaarskantoor Paul F. De Haas & Co. In Wassenaar!

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →