Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Wilt u vastgoed kopen in de omgeving van Wassenaar en Den Haag? Schakel dan de hulp in van Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. in Wassenaar. Onze makelaars beschikken over uitvoerige ervaring op het gebied van vastgoed in de regio. Samen met ons vindt u zeker geschikte woningen of panden. Bekijk het ruime aanbod aan diensten online.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

Vastgoed kopen doet u met behulp van onze makelaars

Wanneer u vastgoed wilt kopen, is het belangrijk dat u van tevoren duidelijk hebt naar wat voor soort onroerend goed u op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een exclusieve woning kopen en deze verhuren? Onze makelaars weten exact welke woningen of panden op de markt komen en aansluiten op uw wensen. Heeft u al een aantrekkelijke woning op Funda gezien? Dan kunnen wij ook een objectieve beoordeling en advies geven over de aankoop van uw woning. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keus maakt.

interieur 2 interieur 1

Investeer in de toekomst

Bent u op zoek naar geschikt vastgoed om te kopen? Ga dan het gesprek aan met onze makelaars en bekijk de mogelijkheden in de regio. Maak nu een afspraak! Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Zo helpen we u ook bij de aanhuur van een woning. Wilt u meer weten over onze werkwijze of de verschillende diensten binnen ons bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 70 511 92 29 of stuur een e-mail naar info@pauldehaas.nl. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →