Aankoop- en verkoopbegeleiding
Beheer van huurpanden
Woningtaxatie op maat

Wilt u graag uw woning laten taxeren in Den Haag? Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. uit Wassenaar helpt u graag met de taxatie van uw huis. Wilt u weten of u een lening kunt verstrekken? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is? Wat uw redenen ook zijn, wij helpen u graag met de taxatie van uw woning.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →

Onze taxateurs helpen graag met het taxeren van uw woning

Wij kunnen uw woning op maat laten taxeren. Of het nu gaat om de taxatie van een huis in Wassenaar of Den Haag, wij staan voor u klaar. Onze taxateurs kunnen, indien gewenst, een uitgebreid taxatierapport opstellen volgens de richtlijnen van de NWWI en de Taxateursunie. Deze rapporten maken wij in opdracht van zowel de kopers als de eigenaren van de woning. Daarnaast kunt u ook door onze specialisten uw villa laten taxeren. Wij zijn de geschikte partner om u te helpen met de taxatie.

interieur 2 interieur 1

Schakel ons in voor de taxatie van uw huis

Wilt u uw woning laten taxeren of bent u benieuwd naar de marktwaarde? Wij helpen u graag met het bepalen van de waarde van uw woning. Wij geven u graag zicht op de actuele verkoopwaarde van uw huis. Wilt u meer weten over ons makelaarskantoor? Stuur dan een e-mail naar info@pauldehaas.nl of bel ons via +31 70 511 92 29.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →