Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co is al meer dan 100 jaar een gevestigde naam in Den Haag, Wassenaar en omstreken. Ons familiekantoor, dat zich inmiddels uitstrekt over vier generaties De Haas, staat garant voor ervaring, deskundigheid, discretie en een groot mondiaal netwerk. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een heldere, gedreven werkwijze. Wij nemen u alle zorgen rond de verkoop, aankoop, verhuur of het beheer van uw woning uit handen. Van de eerste stap tot en met het einddoel, waarbij uitsluitend uw volle tevredenheid telt.

Ons woningaanbod

Bent u van plan om uw huis te verkopen of bent u op zoek naar een nieuwe woning?
Het team van Paul F. de Haas & Co helpt u graag verder. 

Wij hebben ruime ervaring op de Nederlandse woningmarkt met in het bijzonder in Den Haag, Wassenaar en omgeving. Het woningaanbod van ons kantoor beperkt zich zeker niet tot wat op onze website wordt aangeboden. Loop eens binnen bij ons kantoor of maak vrijblijvend een afspraak om uw woonwensen met ons te bespreken.

Advies over financiering, verzekering en verbouwing

Ons deskundige team adviseert u over de verkoop van uw woning en helpt mee met het zoeken naar uw droomhuis. Daarnaast ondersteunen we u graag bij de financiering, verzekeringen, de bouwkundige staat van een woning, het inrichten van uw nieuwe huis en bouwkundige aanpassingen.
Veel van deze kennis hebben we zelf in huis. Daarnaast werken we samen met uitstekende, betrouwbare adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld financiering en verzekeringen.

NVM

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging van Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-lid zijn wij verplicht aan de gestelde eisen van educatie te voldoen en conform de NVM erecode te werken.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Of wilt u meer weten over financiering, verzekering en verbouwing?

Neem contact met ons op →