Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co.

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is al meer dan 100 jaar een gevestigde naam in Den Haag, Wassenaar en omstreken. Ons familiekantoor, dat zich inmiddels uitstrekt over vier generaties De Haas, staat garant voor ervaring, deskundigheid, discretie en een groot mondiaal netwerk. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een heldere, gedreven werkwijze. Wij nemen u alle zorgen rond de verkoop, aankoop, verhuur of het beheer van uw woning uit handen. Van de eerste stap tot en met het einddoel, waarbij uitsluitend uw volle tevredenheid telt.

Ons woningaanbod

Bent u van plan om uw huis te verkopen of bent u op zoek naar een nieuwe woning?
Het team van Paul F. de Haas & Co. helpt u graag verder. 

Wij hebben ruime ervaring op de Nederlandse woningmarkt met in het bijzonder in Den Haag, Wassenaar en omgeving. Het woningaanbod van ons kantoor beperkt zich zeker niet tot wat op onze website wordt aangeboden. Loop eens binnen bij ons kantoor of maak vrijblijvend een afspraak om uw woonwensen met ons te bespreken.

Nederlandse Vereniging van Makelaars

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging van Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-lid zijn wij verplicht aan de gestelde eisen van educatie te voldoen en conform de NVM erecode te werken.

Bent u van plan een huis te kopen of uw huis te verkopen?

Neem contact met ons op →