U wilt uw huis verkopen

Bij Paul F. de Haas & Co doen wij er alles aan om uw huis zo goed mogelijk onder de door u gewenste voorwaarden te verkopen. Ons makelaarskantoor heeft mede vanwege onze lange historie een omvangrijk netwerk, zowel lokaal in de regio Den Haag en Wassenaar als ook internationaal. Hiermee behalen we keer op keer de beste verkoopresultaten.


Wij behalen het beste verkoopresultaat

Bij de verkoop van uw woning gaat u voor het beste resultaat en dat mag u ook verwachten van uw makelaar. Als u besluit om uw woning door ons te laten verkopen, dan bekijken we samen hoe we uw huis in de markt gaan aanbieden. Dat gebeurt onder meer in ons eigen uitgebreide netwerk, online via onze social mediakanalen, maar ook via het NVM-uitwisselingssysteem, via huizenaanbodsite Funda en onze eigen website www.pauldehaas.nl. Wilt u uw woning discreet verkopen? Dan zorgen wij dat serieuze gegadigden te weten komen dat uw woning op de markt is.

Volledige verkoopbegeleiding

Verkoopmakelaar Paul F. de Haas & Co biedt volledige verkoopbegeleiding, van advies tot en met de eigendomsoverdracht. Daarbij hebben we altijd uw belangen voor ogen. Ons advies over een realistische verkoopprijs van uw woning baseren we op onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt. Wij leggen een compleet verkoopdossier aan en bepalen samen met u wat de verkoopstrategie wordt. Zo bespreken we bijvoorbeeld via welke marketingkanalen wij uw huis kunnen verkopen, of u een verkoopbord wilt en of u wilt deelnemen aan de Open Huizen Route.

“Wij leggen een compleet verkoopdossier aan en bepalen samen met u wat de verkoopstrategie wordt.”

- Verkoopmakelaar Paul F. de Haas & Co -

Actieve verkoopmakelaar

Met Paul F. de Haas & Co kiest u voor een makelaar die uw woning actief onder de aandacht brengt van potentiële kopers. Bij ons is iedere klant koning, in welke prijscategorie uw huis ook valt. Wij plannen en begeleiden bezichtigingen en voeren in overleg met u de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Na het bereiken van overeenstemming maken wij de koopovereenkomst op en begeleiden u tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij ons weet u zeker dat de verkoop van uw huis op een prettige en kundige manier verloopt.

Waarde van uw woning weten?

Wilt u alleen weten wat de marktwaarde is van uw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij geven u graag zicht op de actuele verkoopwaarde van uw huis.

Neem contact met ons op →