Wilt u gebruikmaken van verkoopbegeleiding bij de verkoop van uw verhuis in Wassenaar of Den Haag? Bij Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. In Wassenaar doen wij er alles aan om uw woning zo goed mogelijk onder de door u gewenste voorwaarden te verkopen. Ons kantoor heeft mede vanwege onze lange historie een omvangrijk netwerk, zowel lokaal in de regio Den Haag en Wassenaar als internationaal. Hiermee behalen we keer op keer de beste verkoopresultaten.

Verkoopbegeleiding: wij behalen het beste verkoopresultaat

Bij de verkoop van uw woning gaat u voor het beste resultaat en dat mag u ook verwachten van uw makelaar. Als u besluit om uw woning door ons te laten verkopen, dan bekijken we samen hoe we uw huis in de markt gaan aanbieden. Dat gebeurt onder meer in ons eigen uitgebreide netwerk, online via onze sociale mediakanalen, maar ook via het NVM-uitwisselingssysteem, via huizenaanbodsite Funda en onze eigen website. Wilt u uw woning discreet verkopen? Dan zorgen wij dat serieuze gegadigden te weten komen dat uw woning op de markt is.

Volledige verkoopbegeleiding door specialisten

Ons makelaarskantoor biedt volledige verkoopbegeleiding bij het verkopen van uw woning, van advies tot en met de eigendomsoverdracht. Daarbij hebben we altijd uw belangen voor ogen. Ons advies over een realistische verkoopprijs van uw woning baseren we op onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt. Wij leggen een compleet verkoopdossier aan en bepalen samen met u wat de verkoopstrategie wordt. Zo bespreken we bijvoorbeeld via welke marketingkanalen wij uw huis kunnen verkopen, of u een verkoopbord wilt en of u wilt deelnemen aan de Open Huizen Dag.

“Wij leggen een compleet verkoopdossier aan en bepalen samen met u wat de verkoopstrategie wordt.”

- Verkoopmakelaar Paul F. de Haas & Co -

Actieve verkoopmakelaar

Met Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. kiest u voor een makelaar met ruime expertise in aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding, die uw woning actief onder de aandacht van geïnteresseerden brengt. Bij ons is iedere klant uniek, ongeacht de prijscategorie waarin die zoekt. Wij plannen en begeleiden bezichtigingen, bekijken de bouwkundige staat van de woning en voeren in overleg met u de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Na het bereiken van overeenstemming maken wij de koopovereenkomst op en begeleiden u tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij ons weet u zeker dat de verkoop van uw huis op een prettige en kundige manier verloopt.

Schakel onze hulp in voor een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u gebruikmaken van verkoopbegeleiding bij het verkopen van uw woning of wilt u alleen weten wat de marktwaarde is van uw woning? Wij geven u graag inzicht in de actuele verkoopwaarde van uw huis. Ook wanneer u een nieuwe woning wilt kopen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze diensten of ons kantoor? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 70 511 92 29.

Waarde van uw woning weten?

Wilt u alleen weten wat de marktwaarde is van uw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij geven u graag zicht op de actuele verkoopwaarde van uw huis.

Neem contact met ons op →