Uw woning verhuren aan expats

Paul F. de Haas & Co is al decennialang een toonaangevende verhuurmakelaar op de expatmarkt in Nederland, met in het bijzonder in de regio Den Haag en Wassenaar. Door onze uitstekende contacten met lokale partijen en met nationale en internationale bedrijven en ambassades in Den Haag kunnen wij uw woning goed verhuren aan expats. Wij zorgen er niet alleen voor dat we een betrouwbare huurder vinden voor uw woning, wij maken ook de huurcontracten op en doen de check-in en check-out met de huurders.

Wij bemiddelen voor u met de huurder

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co zorgt ervoor dat uw woning aantrekkelijk gepresenteerd wordt op www.pauldehaas.nl en op huizenaanbodsite Funda.nl. Wij organiseren de bezichtigingen en bemiddelen tussen u en de huurder. Vervolgens stellen we het huurcontract op in het Nederlands en/of Engels en regelen de sleuteloverdracht. Gedurende de periode van verhuur zijn wij contactpersoon voor de huurder van uw pand. Zo nemen we u alle lasten uit handen.

Wij vinden een perfecte woning voor expats

Bent u als expat op zoek naar een appartement of huurwoning in de regio Den Haag en Wassenaar? Of zoekt u woonruimte voor uw collega’s? Wij vinden voor u een woning die perfect aansluit op uw situatie en woonwensen. Wij hebben toegang tot een groot aanbod van aantrekkelijke appartementen en woningen voor expats, met of zonder meubilering, die allen uitstekend gesitueerd zijn. Ook werken wij samen met makelaars in de regio Den Haag en Wassenaar. Of u nu op zoek bent naar een stadsappartement in hartje Den Haag of naar een groot familiehuis in een rustige buurt in Wassenaar, wij vinden voor u de perfecte plek om voor een korte of langere periode te wonen.

Onze expatservice gaat verder dan het aanbieden van een woning

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co is al meer dan 100 jaar een begrip op de expatmarkt in deze regio en wij kennen alle wijken en buurten als geen ander. Wij vertellen u dan ook graag wat de beste scholen zijn, bij welke huisarts en tandarts u in goede handen bent, hoe het openbaar vervoer naar uw werk geregeld is, welke sportverenigingen er zijn en van welke faciliteiten u verder gebruik kunt maken in uw nieuwe woonomgeving. Zo zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt in onze prachtige gemeente of in andere (aangrenzende) gemeentes in de Randstad.

Relocation advisor / expatadviseur

Bent u op zoek naar een huurwoning of appartement?

Neem contact met ons op →