Wij hebben de woningmarkt goed in beeld

Met een historie die teruggaat tot 1918 durven wij wel te stellen dat we veel kennis hebben van de onroerendgoedmarkt in Nederland, met in het bijzonder in de regio Groot Den Haag en Wassenaar. Een dynamische markt die ook heel grillig kan zijn. Wij hebben alle mutaties en transacties in de regio voortdurend goed in beeld waarmee wij de actuele marktsituatie voor u duidelijk en inzichtelijk kunnen maken. Bij Paul F. de Haas & Co krijgt u als particulier, bedrijf of belegger dan ook deskundig makelaarsadvies over mogelijkheden voor koop, verkoop, huur, verhuur en nieuwbouw op de woningmarkt.

Verbouwen? Verzekeren? Vraag ons om advies

Of het nu gaat om een koopwoning of een huurwoning, gaat het om nieuwbouw of bestaande bouw, bij makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co kunt u altijd rekenen op kundig advies. Zo denken wij graag mee over het verbouwen van uw huidige of nieuwe woning; zowel op het gebied van financiering als uitvoering. Ook kunt u bij ons terecht voor gedegen advies over hoe u uw onroerend goed het beste kunt verzekeren.

Droomwoning nog niet gevonden?

Ook voor vragen over specifieke woningen kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u uw droomwoning nog niet kunnen vinden op onze website, op Funda of een andere site? Belt u ons gerust of kom eens langs om uw wensen te bespreken. Er staan meer woningen te koop dan er zichtbaar worden aangeboden.

Bij makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co kunt u terecht met uw vragen over bijvoorbeeld:

  • Verkoop van een huis of appartement
  • De aankoop van een woning
  • Het verhuren van een woning
  • Het verbouwen van uw huidige of nieuwe woning
  • Financiering van bijvoorbeeld een nieuw huis of van een verbouwing

Het verzekeren van uw onroerend goed en inboedel