'S-GRAVENHAGE

Louis Couperusplein 25, 2514 HP

Gelegen in hartje centrum in Buurtschap 2005 ligt dit lichte drie/vier kamer parterre-appartement (ca.116 m²) met ruime woon- eetkamer en open woonkeuken, 2 comfortabele slaapkamers, badkamer, tuin (ZW), ruime berging in onderbouw.

€ 780.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Gelegen in hartje centrum in Buurtschap 2005 ligt dit lichte drie/vier kamer parterre-appartement (ca.116 m²) met ruime woon- eetkamer en open woonkeuken, 2 comfortabele slaapkamers, badkamer, tuin (ZW), ruime berging in onderbouw.
Het appartement verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

Ligging:
Het Louis Couperusplein ligt in één van de leukste buurten in de Haagse binnenstad met een rijk verleden, ondernemend en eigentijds; Buurtschap 2005. Het buurtschap heeft een modern, gevarieerd winkelbestand, vele café’s, restaurants, musea en om de hoek de befaamde Denneweg. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels en diverse scholen.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, modern hangend toilet met fontein, bergkast met wasmachine en wasdroger aansluiting; Ruime woon- eetkamer met toegang tot het terras (ca. 10m²) op het Zuid-Westen. Via woon- eetkamer doorloop tot de open woonkeuken met elektrisch fornuis met oven, afwasmachine en Amerikaanse ijskast. Vanuit de woonkamer toegang tot de zonnige tuin. De centrale hal biedt toegang tot de ruime en lichte slaapkamers en de moderne badkamer met inloop douche, ligbad, dubbele wastafel op vast meubel. De hoofdslaapkamer heeft een vaste kastenwand en de tweede slaapkamer is in gebruik als studeerkamer. Verder een was- stookruimte alias kleine berging en een garderobe.

Bijzonderheden:
- Appartement verkeert in goede staat en is voorzien van een keramische vloer
- Energielabel A
- Het appartement is gelegen op eigen grond
- Verzorgde entree met lift en trap
- Gigantische berging met ingebouwde kastenwand in de onderbouw
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
- Oorspronkelijk bouwjaar 1931 volledige renovatie van het gebouw circa 15 jaar geleden (appartement recenter gerenoveerd)
- Gelegen binnen Rijks Beschermd Stadsgezicht Centrum
- Gebruiksoppervlakte ca. 116m², tuin ca.63m², (NVM meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
- Actieve VvE, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, MJOP aanwezig
- VvE bijdrage € 239,58 per maand
- Verwarming en warmwatervoorziening door middel van een CV-combiketel.
- Model NVM-koopakte van toepassing
- Aanvaarding in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte NVM meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl