WASSENAAR

Wiegmanweg 16, 2242 AZ

Sfeervolle maisonnette (73 m² woonoppervlakte) met zonnig balkon en vrij uitzicht over water en groen, op loopafstand van het centrum van Wassenaar en het Stadhoudersplein.

€ 300.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Sfeervolle maisonnette (73 m² woonoppervlakte) met zonnig balkon en vrij uitzicht over water en groen, op loopafstand van het centrum van Wassenaar en het Stadhoudersplein.
Beschikt over een fietsenberging (6 m²) voorzien van elektra en ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen, het openbaar vervoer en scholen.

Eerste verdieping
Entree woning, gang met wc, meterkast en trap naar de 2e verdieping.
De ruime woon/eetkamer biedt toegang tot het zonnige balkon (Zuid-Oosten) over de gehele breedte van de woning. De keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, diepe kast en een opstelplaats voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Overloop met ruime garderobekast met toegang tot twee lichte slaapkamers, badkamer met ligbad/douche, wc, wastafelmeubel en designradiator.

Bijzonderheden:
- Licht en ruim appartement
- Zonnig balkon
- Rustig gelegen aan de Zijlwetering en groen
- Fietsenberging voorzien van elektra
- Bouwjaar 1982
- VvE-kosten bedragen maandelijks ca. € 110,--
- NVM koopovereenkomst
- Niet-zelf bewoond clausule, ouderdoms- en asbestclausule worden in de NVM koopovereenkomst opgenomen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl