WASSENAAR

Bloemcamplaan 82, 2244 EH
€ 1.880.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

#thereisnoplacelikehome

Vrijstaande jaren ’30 villa in de gewilde Bloemcampbuurt met garage en tuin rondom. Het huis heeft een woonoppervlakte van ruim 250m² en is gelegen op een perceel van 1.138 m².
De ligging is gunstig ten opzichte van sportverenigingen, (basis)scholen, strand, uitvalswegen van en naar het centrum van Den Haag en Wassenaar Dorp.

Indeling
Entree, vestibule met garderobe en gastentoilet, centrale hal met trappenhuis, openslaande deuren naar ruime zit-/eetkamer met open haard (hout), parketvloer en dubbele deur naar terras (Z), werkkamer, eetkeuken met eigen entree, en inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: hoofdslaapkamer met balkon en en suite badkamer (whirlpool bad, douche, wc en dubbele wastafel), royale slaapkamer met balkon, nog twee slaapkamers beide met balkon en tweede badkamer (douche, wc en wastafel) met opstelling voor wassen en drogen.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer met dakkapellen, slaapkamer met loft karakter en derde badkamer (douche, wc, wastafel).

Bijzonderheden:
- vrijstaande woning
- bouwjaar 1934
- Gebruiksoppervlakte wonen volgens NEN 2580 NVM meetinstructie 257 m²
- Perceeloppervlakte 1.138 m²
- 6 slaapkamers
- 3 badkamers
- inpandige garage, deels bij keuken getrokken
- vrijstaande garage
- kelder
- huis staat speels op het terrein, niet direct aan de weg
- niet-zelf bewoond clausule, ouderdoms- en asbestclausule worden in de NVM koopovereenkomst opgenomen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte NVM meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl