WASSENAAR

Slingerweg 16, 2243 GV

Unieke vrijstaande villa met 352 m2 woonplezier op een van de mooiste plekjes op het Kievietsduin.

€ 3.335.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Unieke vrijstaande villa met 352 m2 woonplezier op een van de mooiste plekjes op het Kievietsduin, gelegen op een perceel van ruim 3.100 m2, op loopafstand van Nationaal Park Meijendel. De tuin biedt volledige privacy en is een oase van rust; waarin regelmatig een ree, vos of eekhoorn gespot kan worden.

Deze villa is in 1994 gebouwd met gebruikmaking van zeer hoogwaardige, duurzame materialen. Doordat de woning op een geaccidenteerd (duin)terrein ligt, zorgt de in 2002 aangebouwde tuinkamer voor een royaal terras aan de woonkamer.

Indeling:
Entree met imposante hal, voorzien van Trompe-l'oeil beschilderingen, ruime garderobe en gastentoilet en een ornamentele trap naar de eerste verdieping. Aangename lichte woonkamer met open haard, prachtig zicht op de tuin en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Separate eetkamer, dichte keuken met en-suite een bijkeuken met eigen ingang. Inpandige trap naar de garage, hobbyruimte en tuinkamer.

Eerste verdieping:
Vijf slaapkamers, twee zeer ruime badkamers met bijzondere glas in lood ramen. Toegang tot de vliering, over de gehele oppervlakte van het huis. Aan de achterzijde bevindt zich een groot balkon met uitzicht over de tuin.

Souterrain:
Grote tuinkamer (64m2), met veel lichtinval en meerdere openslaande deuren naar de tuin. Thans in gebruik als atelier, met pantry, hal en toilet. Deze ruimte is voor talloze doeleinden geschikt. Garage voor meerdere auto's en hobbyruimte.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlak wonen NEN2580 NVM meetinstructie 352 m2
- Overige inpandige gebruiksoppervlakte NEN2580 NVM 137 m2
- Meerdere zonnige terrassen
- Alarminstallatie
- Centraal stofzuigersysteem (vernieuwd in 2020)
- Volledig geïsoleerd
- Zonnepanelen (aangelegd in 2020)
- CV Remeha 2016
- Volledige buitenschilderwerk gedaan in 2017
- Tuin biedt volledige privacy
- Irrigatiesysteem in de tuin
- Op loopafstand van Nationaal Park Meijendel
- 15 minuten fietsen van het strand
- Beschermd stads- en dorpsgezicht
- Niet zelf bewoond clausule in koopovereenkomst

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.



Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl