'S-GRAVENHAGE

Riouwstraat 119, 2585 HN

Een royaal herenhuis, met behoud van originele details gerenoveerd, gelegen aan een van de mooiste straten van de Archipel.

€ 1.645.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Een royaal herenhuis, met behoud van originele details gerenoveerd, gelegen aan een van de mooiste straten van de Archipel. Op loopafstand van de gezellige Bankastraat en het Scheveningse Bos en zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, het strand en de uitvalswegen. Dit riante familiehuis met een woonoppervlakte van 291 m² beschikt over 3 woonlagen, biedt ondermeer 6 slaapkamers en 2 badkamers en heeft een sfeervol aangelegde zonnige achtertuin op het Zuidoosten.

Indeling: entree, ruime vestibule, dubbele openslaande tochtdeur, gang met marmeren vloer, garderobekast, ruime w.c. met fonteintje, deur naar de kelder, mooie brede woon- eetkamer ensuite met fraaie parketvloer en traditioneel hoge plafonds, twee open haarden en openslaande deuren naar de achtertuin, separate eetkeuken met 6 pitsgasfornuis, Amerikaanse ijskast, afwasmachine en inbouwapparatuur. Zonnige sfeervolle aangelegde achtertuin op het zuidoosten met houten berging.

Eerste verdieping: overloop met parketvloer, ruime w.c., waskamer met wasmachine aansluiting / droger en veel kastruimte, sfeervolle L-vormige achterkamer deels over de volle breedte van het huis met parketvloer en openhaard, voorkamer met parketvloer en een kastenwand, badkamer met ligbad, ruime inloopdouche, 2 wastafels, design radiator en vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop, badkamer met een douche, wastafel, vloerverwarming en een w.c., voorkamer met vaste kast, voorzijkamer, achterslaapkamer, tweede achterslaapkamer, berging.

Kenmerken:
- woonoppervlakte 291m² gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie
- 6 ruime slaapkamers
- 2 badkamers
- Alarminstallatie aanwezig
- Goede staat van onderhoud
- C.V. ketel Remeha 2021
- Gezellige ligging in de Archipel
- Diverse scholen (Internationaal) op fietsafstand

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.


Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl