WASSENAAR

Dwarsweg 1, 2243 GR
€ 2.795.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Bijzondere villa op het Kievietsduin op een riante, geaccidenteerde kavel van 3.195 m2. Deze villa is in 2012 onder architectuur geheel gerenoveerd en uitgebouwd waarbij een modern en energiezuinig huis is gecreëerd (energielabel A).

De gehele woning heeft onderhoudsvrije, donkergrijze aluminium kozijnen (Reynaers) met HR++ glas. Door de grote raampartijen is het een heerlijke lichte woning.

Beknopte beschrijving:

Bel-etage/1e verdieping:
Hoofdentree via luie trap op de bel-etage.
Ruime, lichte hal met garderobe, gastentoilet en trap naar de tweede verdieping. Twee Frits Jurgens stalen taatsdeuren bieden toegang tot de woonkamer en woonkeuken.
Zeer ruime woonkamer met de iconische hangende, 360 graden draaibare Gyrofocus open haard. Vanuit de woonkamer heeft u op diverse plaatsen openslaande deuren naar het terras rondom de woning. Deze hele verdieping is voorzien van een lichte natuurstenen vloer met vloerverwarming.
Afgesloten ruime woonkeuken met kookeiland en professioneel fornuis, inbouwapparatuur, open haard en zit/TV gedeelte. De pui naar het terras (Zuid Westen) en de achtertuin bestaat uit vouwdeuren die helemaal open geschoven kunnen worden waardoor er een unieke binnen/buiten ervaring ontstaat. Tevens is er een elektrisch zonnescherm met led verlichting aanwezig.

Tweede etage:
Op de tweede etage treft u een overloop van bijna 11 meter met een bijzondere glazen inzet in de vloer die een blik geeft op de hal beneden. Op deze etage bevinden zich de master bedroom met en-suite bad- en kleedkamer en nog drie slaapkamers en twee badkamers. De hele verdieping heeft een plafondhoogte van 3m en is voorzien van een eiken parketvloer. Alle badkamers hebben vloerverwarming.

Souterrain/begane grond:
In het ruime souterrain bevindt zich een logeerkamer, een speel/game-ruimte met TV en een was / badkamer met douche. Deze ruimtes zijn ook voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een technische ruimte, een wijnkelder en een droge kruipruimte. De inpandige garage biedt ruimte voor één auto en daarnaast een aangebouwde carport met laadpaal voor een elektrische auto.

Het huis is volledig geïsoleerd en het dak is voorzien van 34 zonnepanelen met een opbrengst van gemiddeld 7.5MwH per jaar.

Zeer ruime en zonnige, glooiende duintuin op het Zuid Westen met in de voortuin een klein bos. In de achtertuin is het gazon omringd door bomen waardoor u optimale privacy heeft.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Energielabel A
- Woonoppervlakte 333 m2
- Perceelgrootte 3.195 m2
- Geavanceerde alarminstallatie
- 34 zonnepanelen met gem. jaaropbrengst van 7.5MwH
- Oorspronkelijke bouwjaar 1953
- Compleet onder architectuur gerenoveerd en uitgebouwd in 2012
- Uitgebreide sproei installatie (rainbird) met eigen bron
- Schitterende rustige ligging op het Kievietsduin, nabij Natuurgebied Meijendel

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl