WASSENAAR

Weteringlaan 3, 2243 GJ
€ 2.395.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

No place like home

Een buitengewoon charmante rietgedekte vrijstaande villa (woonoppervlakte 259 m²) gelegen in Park de Kieviet; een mooie, rustige en kindvriendelijke buurt in Wassenaar. Dit gezellige familiehuis is gelegen op een zonnig perceel van circa 884 m², heeft diverse zonneterrassen, een vrijstaande garage/fitnessroom, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig aangelegde tuin rondom. Het huis verkeert in uitstekende conditie en biedt optimale privacy. In de directe nabijheid van natuurgebied Meijendel, scholen, sportclubs, het strand, evenals toegangswegen naar Den Haag en Amsterdam.

Indeling
Begane grond:
Entree met meterkast, hal voorzien van mooie natuurstenen vloer, opbergkast en trappenhuis, modern ruim toilet met fonteintje, kwalitatief hoogwaardige door een interieurbouwer gemaakte woonkeuken met massief eikenhouten keukenkastjes en een natuurstenen aanrechtblad, keukenbar en een gashaard.
Sfeervolle woonkamer met hout gestookte openhaard, voor deze woning ontworpen en met de hand gemaakte eikenhouten inbouwkast en openslaande deuren naar zonnig nieuw aangelegd terras dat naar de achterzijde overgaat in een overdekte veranda. Vanuit de woonkamer betreed je de voorkamer met aansluitend een tv/studiekamer en openslaande deuren naar de tuin. Op de gehele begane grond met uitzondering van hal en keuken ligt een prachtige eiken Hongaarse punt parketvloer.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom voorzien van eikenhouten maatwerk inbouwkasten, vloerbedekking, en-suite badkamer met grote inloopdouche. Links van de overloop kom je op een tweede overloop met inbouwkasten, een tweede en derde slaapkamer, een tweede badkamer met ligbad en een separate ruimte voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde. Beiden voorzien van inbouwkasten.

Garage (ca. 30m2 oppervlakte): in de voormalige dubbele garage bevindt zich nu een fitnessruimte/werkruimte/game room voorzien van verwarming en elektriciteit met handige op maat gemaakte eikenhouten kasten waarin zich ook een koelkast en vriezer bevinden. De elektrisch bedienbare deuren zijn behouden.

Bijzonderheden/details:
- Alarmsysteem aanwezig;
- Tuinsproei installatie, eigen bron;
- Geïsoleerd rieten dak;
- Vloerverwarming in de woonkeuken en badkamers;
- Ramen, deuren en kozijnen geschilderd in 2016;
- Exact gemeten, NEN 2580 meetcertificaat aanwezig;
- Gerenoveerd in 2011 met behoud van verschillende originele details
- Veranda aangebouwd in 2016;
- Parkeermogelijkheden voor meerdere auto's op eigen terrein
- Rieten dak is jaarlijks onderhouden
- Gelegen binnen beschermd stads- of dorpsgezicht;
- Ouderdoms- en asbestclausule in de NVM koopovereenkomst.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl