'S-GRAVENHAGE

Stalpertstraat 18, 2597 RT
€ 1.500 per maand
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

#theresnoplacelikehome
In het populaire Benoordenhout bieden wij dit in 2020 gerenoveerde 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement in een rustige straat aan. Het appartement ligt op de eerste etage, heeft twee slaapkamers, een oppervlakte van 99 m2 en heeft een separate fietsenberging.

Op loopafstand gelegen van het winkelcentrum aan het Willem Royaardsplein en het Internationaal Strafhof, dichtbij openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen. Het strand, Park Clingendael en het centrum van Den Haag, Shell hoofdkantoor en Europol liggen op enkele minuten fietsen.

Indeling :

Portiektrap naar de eerste etage; entree via tochtportaal; gang met diepe bergkast; toilet met fonteintje; zeer ruime woon/eetkamer (voormalige en-suite) met openslaande deuren naar het op het Westen gelegen balkon over de volle breedte van het appartement; royale slaapkamer voorzijde; nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; nette badkamer met ligbad, wastafel en handdoekenradiator, ruime achterslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en diepe kast; het appartement is geheel voorzien van een eiken-look vinyl vloer. Eigen fietsenberging via achterom.

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2020
- huurder wordt eerste bewoner na renovatie
- achterzijde voorzien van dubbel glas
- volledig gestoffeerd met hoogwaardige materialen
- rustig en zeer gunstig gelegen
- Mogelijkheid tot het huren van een garage op het achter terrein

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl