WASSENAAR

Jagerslaan (zuid) 2A *, 2243 EH

#theresnoplacelikehome
Deze royale villa met 7 slaapkamers (700m²) ligt aan het einde van een lange oprit die slingert door de prachtig aangelegde en beschutte voortuin van ca. 2500m².

€ 5.850.000 kosten koper
13 aantal kamers
7 aantal slaapkamers
702m2 woonoppervlakte
12000m2 perceeloppervlakte

Bouw

type woning
vrijstaande woning
soort woning
landhuis
bouwjaar
1939
diversen dak type
samengesteld dak,

Oppervlakten en inhoud

woonoppervlakte
702m2
perceeloppervlakte
12000m2
inhoud
2570m3

Indeling

aantal kamers
13
aantal slaapkamers
7
aantal verdiepingen
4
voorzieningen
dakraam, tv kabel, alarminstallatie,
keuken
woonkeuken, inbouwapparatuur,

Energie

Buitenruimte

tuin opp. totaal
12000

Objectomschrijving

#thereisnoplacelikehome

Unieke Locatie, Landhuis, Centrum-Dorp, Oppervlak, Vrijheid, Zichtlijnen, Groots, Architectuur, Uniek, Zwembad, Buren, Groen, Indrukwekkend, Ontvangsten, Royaal, Locatie hart van de DeltaMetropool Randstad.

In het kort wat kenmerken van dit representatieve landhuis met in de tuin een groot en verwarmd buitenzwembad met pool house op afstand van het huis. Een inpandige garage voor twee auto’s en een carport eveneens voor twee auto's. Meerdere woonvertrekken, 7 slaapkamers, 5 badkamers gelegen op meer dan 12.000 vierkante meter grond aan de rand van de dorpskern. In de directe omgeving ligt de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, niet ver van scholen, sportverenigingen, winkels, uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag.
Deze villa biedt met de locatie tegen het centrum van Wassenaar, een bijna ongekende rust en vrijheid vanwege de indeling van de grond met bijgebouwen en natuurlijk ook door de afmeting van het perceel. Ruimte is vrijheid.

De indeling;
Begane grond:
Entree, een centrale hal met vestibule, een garderobe en toilet, verder een bordestrap naar de verdieping. Vanuit de centrale hal deuren naar de woonvertrekken waaronder een zitkamer met open haard en met een deur naar een overdekt en verwarmd terras. Een eetkamer, een studeerkamer met eiken lambrisering en open haard heeft een deur naar het gemeenschappelijke terras met de zitkamer.
Moderne leef-/eetkeuken met kookeiland, een eethoek en een deur naar een besloten patio. De keuken is ook te bereiken via een eigen ingang met portaal en diensttoilet. Vanuit dit portaal is tevens de dubbele inpandige garage bereikbaar.

Verdieping:
Royale overloop met grootse raampartij voor een fraai uitzicht op het voorterrein en de oprit. Een master-suite bestaande uit slaapkamer, kasten, walk-in closet en complete luxe badkamer met vloerverwarming (ligbad, inloopdouche, wc, dubbele wastafel). Verder 2 slaapkamers met ieder een badkamer (inloopdouche, wc, wastafel), eveneens op deze verdieping 2 royale slaapkamers met een separate gemeenschappelijke badkamer (inloopdouche, wc, wastafel).

Kapverdieping:
Ruime overloop met voldoende ruimte voor een TV-hoek en tegenoverliggend een pantry. Twee slaapkamers, badkamer met opstelplaats voor wasmachine/droger en separaat toilet.

Kelders:
Benedenverdieping met meerdere ruimtes via centrale hal te bereiken. Voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken (bijvoorbeeld werk- hobbykamers, gym, bioscoop).

Bijzonderheden:
- Unieke locatie
- Nagenoeg geheel gerenoveerd 2017
- 700m2 woonoppervlak
- 7 slaapkamers en 5 badkamers
- Inpandige dubbele garage met elektrische deuren
- Vrijstaande carport voor 2 auto's
- Afgesloten voortuin met elektrisch toegangshek
- Verwarmd zwembad met pool house
- Perceel oppervlak samengesteld uit verschillende percelen
- Ouderdoms- en Asbestclausule in NVM koopovereenkomst

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.



Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl