WASSENAAR

Jagerslaan (zuid) 13, 2243 EH

Een huis met een verhaal, een bos op eigen grond en een zwembad in de tuin. Gebouwd in 2009 door Vlassak Verhulst.

€ 4.995.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

#thereisnoplacelikehome
WASSENAAR: De schemering valt, bij de huizen straalt licht naar buiten en binnen klinkt geroezemoes en muziek. Expats, CEO's, politici, ondernemers, mensen uit tal van sectoren die deel uitmaken van het Wassenaarse leven. Het is rustig, iets van het buitenleven is gebleven ondanks de nabijheid van de stad. Ruime huizen aan brede straten met hoge bomen en groene plantsoenen. De reuring van de stad in een landelijke setting biedt de stadsmens de illusie van het 'buiten-zijn' in dit exclusieve villadorp aan de rand van Den Haag en in het hart van de Deltametropool.

http://www.jagerslaanzuid13.nl

Een huis met een verhaal, een bos op eigen grond, een zwembad in de tuin, een indeling met bijzondere zichtlijnen over het perceel en een master bedroom die aandoet als een luxe suite met het strand op steenworp afstand en de drie grote steden binnen ca. 30 minuten rijden. Het zijn slechts enkele van de ingrediënten die van dit Landhuis in Wassenaar een droomhuis maken. Het geheel ademt een oase van rust uit. De tuin is altijd groen door de beregeningsinstallatie met eigen bron, uiteraard met vergunning aangelegd. De technische installatie kan het huis zowel verwarmen als koelen. Hierdoor is het mogelijk om overal, overigens per ruimte apart in te stellen, een constante gewenste temperatuur te creëren. Dit is bijna een must met de almaar stijgende temperatuur in Nederland. In de tuin vindt u altijd een plekje in de zon of in de natuurlijke schaduw van de eeuwen oude bomen. Deze prachtige woning is geheel voorbereid op steeds warmere zomers.

Wassenaar is een bijzonder dorp dat bestaat uit een dorpskern met aan de zuidzijde een bosrijke omgeving met villa's en landhuizen. Een groot aantal hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen die de luxe van de ligging nabij het strand en de goede bereikbaarheid, al in het begin van de vorige eeuw in de gaten kregen. Behalve aan veel vermogende bewoners bieden deze villa's en landhuizen ook onderdak aan ambassadeurs en consulaten, die mede door het grote aantal (internationale) scholen en sportverenigingen en de zeer goede bereikbaarheid, kiezen voor het groene Wassenaar.

Indeling;
Via een elektrisch toegangshek komt u op het voorterrein met voldoende parkeergelegenheid. Achter de voordeur een centrale hal met vide, een woonkamer met een eetgedeelte, een woonkeuken met haard, een family room eveneens met haard, vanuit alle vertrekken toegang tot de terrassen en tuin. Verder een garderobe met een toilet en een inpandige garage.
Via een fraaie houten trap de centrale overloop op de verdieping met toegang tot de master suite met lounge-gedeelte met haard, slaapkamer, kleed- en badkamer, een tweede slaapkamer met badkamer, de derde slaapkamer met badkamer en een afzonderlijk was-kamer.
Via een trap op de overloop de tweede verdieping met centraal een grote "play room", een bioscoop, een slaapkamer met badkamer en verder twee afzonderlijke ruimtes voor berging/server en verwarming- luchtfilter installaties.

Op het perceel verder een vrijstaande garage met studio verdieping met kitchenette, een verwarmd zwembad, diverse terrassen rondom het huis.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2009
- ruim 14.000m² grond
- bijna 600m² gebruiksoppervlakte (NVM Meetinstructie)
- vrijstaande - en inpandige garage
- verwarmd buiten zwembad
- landelijk gelegen nabij dorpskern
- gunstige ligging
- (internationale) scholen en sportverenigingen op korte afstand
- NVM koopovereenkomst
- gelegen aan natuurgebied Meijendel/Hertenkamp binnen beschermd dorpsgezicht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.


Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl