WASSENAAR

Groot Haesebroekseweg 23, 2243 EC

#theresnoplacelikehome
Charmante wit gesausde villa met een royaal verwarmd buitenzwembad op een perceel van bijna 1.900m²

€ 2.495.000 kosten koper
aantal kamers
aantal slaapkamers
m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Buitenruimte

Objectomschrijving

Charmante wit gesausde villa met een royaal verwarmd buitenzwembad op een perceel van bijna 1.900m². Op de begane grond zijn de vertrekken gegroepeerd rond de octagonale centrale hal. Dit riante familiehuis biedt ondermeer 5 slaapkamers en 4 badkamers. In de tuin is nog een poolhouse/atelier/werkruimte met badkamer, berging en auto stalling.

Indeling
Begane grond: entree, vestibule, achthoekige hal, ruime woonkeuken, zitkamer met open haard, familyroom en eetkamer. Gang naar achtertuin met garderobe en gastentoilet.
Verdieping: royale overloop, ouderslaapkamer als separate ruimte met inloopkast, badkamer (ligbad, douche, wc, wastafels) en groot balkon, nog 2 slaapkamers met een gemeenschappelijke badkamer (douche, wc, wastafel).
Kapverdieping: overloop, 2 slaapkamers met ieder een eigen douche ruimte (douche, wc, wastafel).
Vliering en kelder met wasmachine aansluiting en keukenblok.

Bijzonderheden
* verwarmd buitenzwembad (± 12 x 7)
* in de tuin een atelier met doucheruimte en wc
* mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren en te rangeren
* NVM koopakte met ouderdoms- en asbestclausule
* beschermd dorpsgezicht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden, onvolledigheid danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Vraag een bezichting aan

Robin P.F. de Haas
Real estate broker

Bezichtiging aanvragen →

De locatie

Huizen in dezelfde woonstijl