29 resultaten

Verkopen

Wij doen er alles aan om uw huis zo goed mogelijk onder de door u gewenste voorwaarden te verkopen en behalen het beste verkoopresultaat voor u.

Verkopen →

Aankoop

Het is verstandig om u bij de aankoop van een woning bij te laten staan door een expert. Als aankoopmakelaar vertegenwoordigen wij uitsluitend uw belangen.

Aankoop →

Taxatie

Onze gecertificeerde taxateurs kunnen een uitgebreid rapport opstellen volgens de strenge richtlijnen van de NWWI en de Taxateursunie.

Taxatie →

Advies

Wij denken graag mee over het verbouwen van uw huidige of nieuwe woning; zowel op het gebied van financiering als uitvoering.

Advies →

Verhuur en beheer

Alle zaken die komen kijken bij het verhuren van een pand nemen wij u graag uit handen, zoals het innen van de huur, de administratie en onderhoudswerkzaamheden.

Verhuur en beheer →

Expat services

Bent u als expat op zoek naar een appartement of huurwoning? Wij vinden voor u een woning die perfect aansluit op uw situatie en woonwensen.

Expat services →

Verzekering en financiering

Vanwege de voortdurend veranderende fiscale regelgeving zijn voor u als huiseigenaar vaak voordelen te behalen.

Verzekering en financiering →
Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.