Betrouwbaar, nauwkeurig en eerlijk

Makelaars o/z sinds 1918

Stads

wonen

Hemelse

Villa's

Luxe

Appartementen

Charmante

Huizen

Spetterende

Zwembaden

- Gevestigd in residentieel onroerend goed sinds 1918 -

Onze historie, die zich inmiddels uitstrekt over vier generaties, staat garant voor ervaring, deskundigheid, professionaliteit, discretie en een groot mondiaal netwerk. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Om die reden kunt u altijd bij ons kantoor binnenlopen of vrijblijvend met ons contact opnemen om uw woonwensen te bespreken.

- We just love what we do -

Ik wil graag contact →

Ons woningaanbod

Het woningaanbod van ons kantoor beperkt zich niet tot wat op onze website wordt aangeboden. Er staan vaak meer huizen te koop dan er zichtbaar te koop worden aangeboden. Wij gaan graag voor je aan de slag. 


Benieuwd naar ons aanbod?

Nederlandse Vereniging van Makelaars

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging van Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-lid zijn wij verplicht aan de gestelde eisen van educatie te voldoen en conform de NVM erecode te werken.

Meer weten over ons kantoor?

Verkoopbegeleiding in Wassenaar

Wij doen er alles aan om uw huis zo goed mogelijk onder de door u gewenste voorwaarden te verkopen en behalen het beste verkoopresultaat voor u.

Verkoopbegeleiding in Wassenaar →

Aankoop

Het is verstandig om u bij de aankoop van een woning bij te laten staan door een expert. Als aankoopmakelaar vertegenwoordigen wij uitsluitend uw belangen.

Aankoop →

Taxatie

Onze gecertificeerde taxateur kan een uitgebreid rapport opstellen volgens de strenge richtlijnen van de NWWI.

Taxatie →

Ruime ervaring in verhuur en beheer van een woning in Wassenaar

Alle zaken die komen kijken bij het verhuren van een pand nemen wij u graag uit handen, zoals het innen van de huur, de administratie en onderhoudswerkzaamheden.

Ruime ervaring in verhuur en beheer van een woning in Wassenaar →

Expat services

Bent u als expat op zoek naar een appartement of huurwoning? Wij vinden voor u een woning die perfect aansluit op uw situatie en woonwensen.

Expat services →