Paul F. de Haas & Co is sinds 1918 een gevestigde naam in de makelaardij onroerende goederen in Den Haag, Wassenaar en omstreken.
Onze historie, die zich inmiddels uitstrekt over vier generaties, staat garant voor ervaring, deskundigheid, professionaliteit, discretie en een groot mondiaal netwerk. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Om die reden kunt u altijd bij ons kantoor binnenlopen of vrijblijvend met ons contact opnemen om uw woonwensen te bespreken. Het woningaanbod van ons kantoor beperkt zich niet tot wat op onze website wordt aangeboden. Er zijn altijd meer huizen te koop dan er te koop staan.
We zien ernaar uit om voor u aan de slag te gaan.
Ons actuele aanbod vindt u hier.


Nederlandse Vereniging van Makelaars

Makelaarskantoor Paul F. de Haas & Co. is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste branchevereniging van Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-lid zijn wij verplicht aan gestelde eisen van educatie te voldoen en conform de NVM erecode te werken.   

Uitgelicht
€ 545.000 k.k.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 201 , WASSENAAR
132 m2
510 m3
6 kamers (4 slaapkamers)

Jaren dertig tussenwoning met achterom en ruime en diepe zonnige tuin op het Zuid Westen, gelegen in het dorpscentrum van Wassenaar op steenworp afstand van de Luifelbaan en de Langstraat. Het huis beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers.

Indeling:
Entree, gang met gasten-wc en kelderkast, keuken met deur...

lees meer…
€ 1.080.000 k.k.
Santhorstlaan 29 , WASSENAAR
163 m2
580 m3
7 kamers (5 slaapkamers)

Half-vrijstaande gezinswoning in een rustige, kindvriendelijk straat. Zeer centraal gelegen, vlakbij het dorpscentrum van Wassenaar, de Amerikaanse school, sportclubs, parken en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: Entree, berging onder de trap, gasten wc, woonkamer met erker, open haard en eikenhouten vloer, suite...

lees meer…
€ 2.000.000 k.k.
Prins Frederiklaan 15 , WASSENAAR
256 m2
1115 m3
8 kamers (5 slaapkamers)

Villa met vrijstaande garage op lommerrijke en rustige locatie in de Kieviet. De villa gelegen op een perceel grond van 1.040m² heeft onder meer 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Indeling

Zij-entree, hal met garderobe, gasten wc en bergruimte, eetkeuken met eigen ingang, toegang naar de kelders en deuren naar een van...

lees meer…
€ 1.275 p.m.
Vlaskamp 184 , 'S-GRAVENHAGE
95 m2
260 m3
4 kamers (2 slaapkamers)

Super zonnig gelegen gemeubileerde 4 kamerflat met balkon op zw gericht. Deze woning verkeert in goede staat. Fraaie hoofdentree met video-entry systeem en lift. Bushalte naar C.S. voor de deur.

Indeling: ruime hal, 2 ineenlopende woonkamers en 2 slaapkamers van nagenoeg gelijke afmetingen, apart toilet, moderne badkamer met...

lees meer…
€ 6.500 p.m.
Van Soutelandelaan 34 , 'S-GRAVENHAGE
188 m2
635 m3
5 kamers (2 slaapkamers)

Luxurious, furnished apartment with housekeeping! Spacious and recently completely refurbished 2-3 bedroom apartment of approx. 188m² in small-scale apartment building (approx. 1991) with underground parking and storage area as well as outdoor parking. The apartment building is very quietly situated, set in landscaped gardens, yet...

lees meer…
€ 1.250 p.m.
Therese Schwartzestraat 88 , 'S-GRAVENHAGE
80 m2
260 m3
4 kamers (1 slaapkamers)

Lovely 1-2 bedroom apartment on the first floor with great views.
Centrally located, within walking distance of Clingendael Park, public tranport and Central Station as well as exit roads.

Layout:
Entry, stairs to first floor.
Hallway, WC and wardrobe, living/dining room, which has been enlarged by adding a...

lees meer…
de Haas — sinds 1918

Het kantoor, B.V. Makelaarskantoren Paul F. de Haas & Co. is opgericht op 2 januari 1918 te 's-Gravenhage en daarmee met 95 jaar één van de oudste, immer actieve kantoren in Nederland.

De 4 generaties lange geschiedenis van het familiekantoor de Haas (sedert 1918) brengt een rijke ervaring mee. Met een grote verscheidenheid aan transacties (koop en huur) en taxaties van de meest diverse onroerende zaken op de meest uiteenlopende locaties en bestemmingen. Met deze achtergrond beschikken wij over een groot netwerk en zijn velen in de loop der jaren met succes geslaagd. Een uitnodiging tot een vrijblijvend gesprek zien wij met belangstelling tegemoet.